Панирано по този начин месото става просто уникално на вкус, наистина не се сещам за по- вкусно нещо от него

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Панирано по този начин месото става просто уникално на вкус, наистина не се сещам за по- вкусно нещо от него
Панирано по този начин месото става просто уникално на вкус, наистина не се сещам за по- вкусно...
12362
Панирано по този начин месото става просто уникално на вкус, наистина не се сещам за по- вкусно нещо от него
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Традиционната панировка е ясна на всички, но това не е единственият начин да направите месото по-вкусно! Сега ще ви разкрием един нов начин, които ще ви накара да заобичате още повече пилешкото месо

Съставките

пилешки гърди 450 гр

хляб 200 g

яйце 1 бр.

прясно мляко 2-3 супени лъжици

пшенично брашно 4 супени лъжици

слънчогледово масло 4 супени лъжици

сол на вкус

черен пипер на вкус

 

Подготовка

Нарежете гърдите наполовина, начукайте ги и намажете леко със сол.

панирани пилешки гърди
Изрежете кората от хляба и го нарежете на малки парченца. Изсушете ги на сух тиган или във фурната на 180 градуса за около 10 минути. 

панировка
Разбийте яйцето, като добавите подправки, сол и мляко. 

как да си панирам пилето
Намажете парчетата пиле в брашно, натопете ги в яйчната смес и оваляйте с хляба


Запържете в слънчогледово масло върху силно нагрят тиган от всяка страна за около 5 минути до хрупкава кора. 

паниране на пиле

Сложете го на малки хартиени кърпи или салфетки, а когато мазнините излязат, сервирайте с картофено пюре или някаква друга гарнитура . Не забравяйте да подготвите тези щницели и да споделите рецептата си с приятелите си!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft