Панирано свинско с гъбен сос
2 Август 2012
30333
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1кг. свинско бон филе
50г. масло
2 яйца
1 ч.ч. брашно
300г. гъби
1 кофичка сметана
соев сос
чесън на прах
черен пипер
сол
Месото се реже на тънки филийки, леко се начуква, подправя се със сол, черен пипер, чесън на прах, соев сос. Престоява 24 часа в хладилника. Панира се в брашно и яйца разбити с малко вода.
Сервира се със сос, приготвен от задушените в масло гъби със сметана (вари се до сгъстяване) и пържени картофи.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари