Паниран кашкавал в кори за баница
19 Март 2014
157320
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете корите на правоъгълници.
Намажете всеки правоъгълник с разтопено масло. Нарежете и кашкавала по същия начин, след което увийте всяко парче с кора от всички страни, така че при пърженето да не се разтече.
Така подготвения кашкавал потопете в предварително разбитите яйца и изпържете в горещо олио.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари