Паниран пушен кашкавал
29 Август 2014
11369
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете кашкавала на парчета с дебелина 1 см. Всяко парче оваляйте първо в брашно, след това в разбитите яйца и накрая - в галета. След това отново панирайте в яйца и галета.
Изпържете ги в добре загрято олио по за 15 секунди от всяка страна. Извадете в чиния, покрита с кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина. Сервирайте с парченца лимон и тартар сос .
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари