Парени сладки с мармалад и орехи
25 Ноември 2015
12682
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Замесваме тесто от олиото, бирата, гриса, ваниловата захар и брашното, смесено с бакпулвера. От тестото вземаме по малко в шепата и оформяме топки, които пълним с орехче или мармалад. Подреждаме ги върху намазана с малко олио тава. Печем на 200 градуса половин час.
За сиропа:
Захарта се залива с водата и се поставя да се вари 5 минути, а след това се сваля от огъня и със сиропа се заливат студените сладки. След като хубаво попият сиропа, се овалват обилно в кокос или счукани орехи.
Вкусни, красиви и подходящи по време на пости!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари