Паста за изискан вкус
7 Март 2012
10858
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Приготвя се 1 тенджера с топла (не гореща) вода и 1 със студена. Разрязва се скилидката чесън и с нея се натрива купата за разбъркване. Маслото се разбива в купата до мек крем. Прибавя се пармезанът, като се бие непрекъснато. Сметаната се добавя на малки порции, след всяко добавяне съдът се поставя в топлата вода и се бие на най-висока степен. Ако започне да се втечнява, се слага в студената вода. Целта е мек, пухкав крем - не течен сос и не твърда маса. Трюфелът се настъргва на фини шайби. Сварява се пастата, слага се в плато, смесва се с маслото, поръсва се с трюфела и се поднася веднага.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари