20 Март 2012
326097
Пилешки сърца с много подправки
Супа от пиле и царевица
Гулаш с телешко
Паста с бекон и гъби
Макарони с доматено пюре
Лазаня със спанак
Пай с бекон
Задушени зеленчуци и кайма по мексикански.
Пиле с ориз и зеленчуци
Мусака със спанак
Паста с бекон и гъби
Гъбки около 300гр
Бекон около 300гр
Готварска сметана към 300мг
Нарязвате бекона и го зпържвате докато си смени цвета, прибавяте гъбките, запържвате ги и тях при бекона и после намалявате силата на котлона, похлупвате тигана и оставяте сместа да се задуши.
В това време си слагате пастата да се вари в предварително кипящата и подсолена вода.
Не забравяйте да разбърквате тигана и макароните всеки 1-2 минути!
Вижте дали водата се е изпарила от тигана с бекона и ако да - слагайте сметаната. Да кипне 1-2 минути ... и соса ви е готов.
Макароните като се сварят ги отцедете, смесете със соса и малко рендосан кашкавал отгоре, чаша бяло студено винце ... и сте на масата!
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари