Патладжан на скара с пилешко. Лека лятна вечеря за ценители

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Патладжан на скара с пилешко. Лека лятна вечеря за ценители
Патладжан на скара с пилешко. Лека лятна вечеря за ценители
14500
Патладжан на скара с пилешко. Лека лятна вечеря за ценители
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Съставки:

450 гр. замразена царевица 
4 супени лъжици сметана 
500 гр. пилешко месо 
1 патладжан 
3 супени лъжици олио
смес от подправки 
черен пипер  
сол
 

Приготвяне:

Патладжанът нарежете на кръгове и подсолете, а бялото месо се нарязва на пържоли, намазва се с олио и си го подсолете по вкус.

В един тиган сложете две супени лъжици олио и запържете царевицата. След като я подсолите, добавете смес от подправки и махнете тигана от огъня. Царевицата поставете в блендер добавете 4 супени лъжици сметана и направете на пюре.

Пилешкото месо изпечете на скара, както и парчетата патладжан, които предварително намажете с четка с олио.Сервирайте  патладжана с пилешкото месо и пюре от царевица. Декорирайте по избор.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft