Патладжан на скара с пилешко. Лека лятна вечеря за ценители
21 Юли 2015
14500
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
450 гр. замразена царевица
4 супени лъжици сметана
500 гр. пилешко месо
1 патладжан
3 супени лъжици олио
смес от подправки
черен пипер
сол
Патладжанът нарежете на кръгове и подсолете, а бялото месо се нарязва на пържоли, намазва се с олио и си го подсолете по вкус.
В един тиган сложете две супени лъжици олио и запържете царевицата. След като я подсолите, добавете смес от подправки и махнете тигана от огъня. Царевицата поставете в блендер добавете 4 супени лъжици сметана и направете на пюре.
Пилешкото месо изпечете на скара, както и парчетата патладжан, които предварително намажете с четка с олио.Сервирайте патладжана с пилешкото месо и пюре от царевица. Декорирайте по избор.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари