Добро, висококачествено масло - самият продукт е много вкусен и здравословен. Ето защо, ние го добавяме към сладкиши, зърнени храни и други ястия, и дори просто го разпространяваме върху филийка хляб. Що се отнася до последното, е много по-изгодно да се използва за сандвич масло . И е много лесно да се приготви
Масло по италиански - една от най-успешните и лесни рецепти за нещо вкусно намазано на филийка. Италианските готвачи няма да бъдат на мястото си, ако не добавят сушени домати, пресен босилек и чесън на маслото. В крайна сметка този набор от съставки може да се счита за италианска класика. Виж какво се случва с апетита ви след тази очаквано добра комбинация! Лошото е, че е толкова вкусно, че не можеш да спреш да ядеш, нали?
съставки
масло 1 пакет
Сушени домати 60 g
босилек 0,5 гр
Чесънът 1-2 скилидки
сол на вкус
подготовка
Оставете маслото извън хладилника на стайна температура или разтопете на водна баня, докато се образува пухкава маса. След това добавете ситно нарязаните сушени домати, нарязания пресен босилек и нарязания чесън.
Поставете маслото в стъклен съд или пластмасов контейнер. Да се съхранява в хладилник.
Сервирайте на нарязана багета.
Запишете си тези рецепти, за да не загубите. И още по-добре - споделете ги в социалните мрежи, така че вашите приятели да могат да ги видят!