Перфектни кисели краставички-Лесна рецепта за да станат хрупкави и свежи

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Перфектни кисели краставички-Лесна рецепта за да станат хрупкави и свежи
Перфектни кисели краставички-Лесна рецепта за да станат хрупкави и свежи
15999
Перфектни кисели краставички-Лесна рецепта за да станат хрупкави и свежи
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Първа стъпка е да измиете краставичките и ги поставете в чист буркан.

В голяма тава изсипете 2 литра вода, в която сложете 2 препълнени супени лъжици сол (с връхче), 6 топчета бахар, 6 листа дафинов лист и 6 бучки захар или съответно супени лъжици.

Варете водата за около три минути. после я оставете да се охлади, а щом това стане добавете малко оцет (на вкус).

Получената течност я разсипете по бурканите с краставичките.

Затворете ги хубаво с капак. След това ги варете за около 10 минути. Оставете ги да се охладят, а ако нямате търпение да вкусите резултата, то направо отворете един и хапвайте смело. Добър апетит.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft