Печена риба с маслини
22 Декември 2011
7788
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Рибата се почиства и филетата се отделят.
В тиган се налива олиото и за минута се запържва нарязаният надребно лук, прибавят се счуканите скилидки чесън, пържи се 20 секунди и се разрежда с виното.
Доматите се обелват, нарязват се на кубчета и се прибавят към соса. Овкусява се с подправките.
Добавят се почистените от костилките маслини. Филетата се подреждат в намаслена тава и се заливат със соса. Пекат се 20 минути при температура 200 градуса. Поръсват се със ситно нарязан магданоз и се сервират.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари