Печена салата с лук и орехи

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Салати
Печена салата с лук и орехи
Печена салата с лук и орехи
admin
Добавена от: admin
14394
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Лукът (с люспите) се слага в тавичка и се пече във фурна около 30 минути при температура 200-220 градуса. След това се обелва и се нарязва на четвъртинки.
Ореховите ядки се счукват и се запичат в сух тиган, като се поръсват с чубрицата.
Киселите краставички се нарязват на колелца или ивички и се прибавят към лука.
Запечените орехи се подправят със солта, олиото и оцета. Добавят се към зеленчуците, разбърква се добре и се поднася. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft