Печена тиква с орехи и мед

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Печена тиква с орехи и мед
Печена тиква с орехи и мед
admin
Добавена от: admin
59137
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

800 г тиква
6 с.л. мед
50 г орехи (бадеми, лешници или други сурови ядки по желание)
1 с.л. канела

Време: 45 минути

Тиквата (800 г) се почиства от семките и кората и се нарязва на едри парчета. Поставя се в тавичка и се залива с вода, така че течността да покрие 1 пръст от дъното. Тиквата се поръсва с мед (6 с.л.), канела (1 с.л.) и смлени орехи (50 г). Пече се до пълно омекване в силна фурна. Сервира се веднага.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft