Печена тиква с орехи и мед
22 Декември 2011
59137
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Тиквата (800 г) се почиства от семките и кората и се нарязва на едри парчета. Поставя се в тавичка и се залива с вода, така че течността да покрие 1 пръст от дъното. Тиквата се поръсва с мед (6 с.л.), канела (1 с.л.) и смлени орехи (50 г). Пече се до пълно омекване в силна фурна. Сервира се веднага.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари