Печена тилапия - лесна рецепта
10 Юли 2013
15784
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Рибата се измива и почиства, слага се в йенска тенджерка, натърква се добре със сол и черен пипер от всички страни и се залива със смес от равни количества оцет и мазнина. Може да се добави и същото количество бяло вино и други подправки - на вкус. Пече се в умерена фурна за около 40 минути или до готовност на рибата. Поднася се със задушени зеленчуци или прясна салата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари