Печена тилапия - лесна рецепта

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Печена тилапия - лесна рецепта
Печена тилапия - лесна рецепта
admin
Добавена от: admin
15784
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

прясна тилапия - 600 грама
по 70 мл оцет и зехтин (олио)
сол и черен пипер на вкус 

Рибата се измива и почиства, слага се в йенска тенджерка, натърква се добре със сол и черен пипер от всички страни и се залива със смес от равни количества оцет и мазнина. Може да се добави и същото количество бяло вино и други подправки - на вкус. Пече се в умерена фурна за около 40 минути или до готовност на рибата. Поднася се със задушени зеленчуци или прясна салата.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft