Печени джолани с чесън

вход през zajenata.bg
Печени джолани с чесън
admin
Добавена от: admin
67075
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Свинските джоланчета се варят половин час в подсолена вода с дафиновия лист. Чесънът се нарязва на филийки. Шпиковат се джоланчетата с чесъна. Смесват се другите подправки и се поръсват джоланчетата. Мажат се с майонезата. Слагат се в тавичка, увити във фолио, долива се малко вода и се запичат за 30-40 минути до зачервяване.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft