Печени макарони с три вида сирене

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Паста
Печени макарони с три вида сирене
Печени макарони с три вида сирене
admin
Добавена от: admin
28725
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 гр. сурови макарони (средно големи форми)
1 ч. ч. обезмаслено мляко
3/4 ч. ч. сирене
1/2 ч. ч. настъргано сирене Чедър
1/3 ч. ч. + 2 с. л. настъргано сирене Пармезан
1/4 ч. ч. нарязан магданоз
сол и черен пипер на вкус
1/4 ч. ч. галета
2 с. л. разтопен маргарин

Варете макароните 1/3 от времето за варене предвидено на опаковката и ги прецедете.
Смесете млякото и обикновеното сирене в пасатор и пасирайте докато се получи гладка смес. Изсипете в средно голяма купа, където прибавете сиренето Чедър, 1/3 ч. ч. сирене Пармезан, магданоза, сол и черен пипер на вкус и разбъркайте хубаво. Смесете макароните с горната смес и ги изсипете в 20-см. кръгла касерола. Смесете галетата, 2 с. л. сирене Пармезан и разтопения маргарин в малка купа. Разпръснете сместа най-отгоре в касеролата. Печете при 190° С докато галетата покафенеят и сместа набъбне по ъглите, около 35 мин. Сервирайте веднага. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft