Печени пиперки с чесън
6 Декември 2012
14960
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Чушките се почистват от семките и дръжките и се изпичат в чушкопек или фурна. Още докато са топли се обелват и се осоляват. Слагат се в в купа и се поливат с оцет. По желание могат да се поръсят и с нарязан магданоз. Оставят се да престоят в хладилник 1-2 дни.
Преди да се сервират се добавя счукан чесън.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари