Печени праскови с бадемова коричка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Печени праскови с бадемова коричка
Печени праскови с бадемова коричка
admin
Добавена от: admin
5074
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 зрели праскови
50 гр. бадеми (може необелени)
50 гр. пудра захар (светлокафява)
45 гр. масло

Загрейте фурната на 180ºC. Нарежете прасковите на половинки, махнете ядката и ги сложете в плитка тавичка с отрязаната страна нагоре. Смелете за кратко бадемите в блендер, докато заприличат на едър пясък. Прибавете захарта и маслото и смелете отново за много кратко. С лъжичка нанесете от бадемовата смес върху прасковите и запечете за около 45 минути, докато прасковите омекнат много добре, а топингът стане хрупкав. При поднасяне сложете малко разбита сметана отгоре. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft