Печени яйца по неаполитански

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Печени яйца по неаполитански
Печени яйца по неаполитански
admin
Добавена от: admin
12559
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Изчистете и измийте 3 кафени чашки ориз.
Пуснете го в 1 л, чаша вряща подсолена вода и го варете 20 минути.
Сварете твърдо 6 яйца, обелете ги и ги разрежете на две по дължина.
Отцедете сварения ориз и го разбъркайте с 80 г настърган кашкавал.
Изсипете го в намазана с масло тавичка.
Отгоре сложете бучици от прясно масло и наредете половинките яйца.
Посолете яйцата и ги поръсете с черен пипер и ситно нарязан магданоз.
Опечете ястието в силна фурна (15 минути) и го поднесете със съда, в който сте го опекли. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft