Печено заешко с гъби и топено сирене
22 Ноември 2012
31663
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 заек
500 гр. гъби
200 гр. топено сирене
50 гр. краве масло
черен пипер, сол, естрагон
Месото се обезкостява, посолява се, намазва се с масло и подправките, добавя се малко вода и се слага в йена или в глинен гювеч да се пече в продължение на час. Изважда се и се добавят гъбите и топеното сирене и се връща да се запече за около половин час.
Поднася се с бяло вино и прясна салата според сезона.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари