Печено козе сирене в сос Маринара
1 Февруари 2013
7743
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 чаша сос Маринара (домашен или консервиран)
½ чаша козе сирене
8-10 малки резена френска багета
няколко листенца босилек
Загрейте фурната на 180 градуса. Изсипете соса Маринара в центъра на малък огнеупорен съд (дълбок тиган). Поставете топка козе сирене по средата на соса. Запечете във фурната за 10-15 минути, докато връхчетата на козето сирене станат леко златисти. Поднесете с резени прясна багета (за топене) и няколко листенца пресен босилек като украса!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари