20 Юни 2013
143157
Суров чесън
Печен чесън
Чесън - за по-здрав стомах
Как да си направите чесново масло за разтривка
Чеснови капсули и чесън на прах
Печен чесън
За да извлечем максимална полза от лечебните свойства от чесъна, можем дори да го изпечем. Печенето помага да се намали силната му и остра миризма и го прави по-лесно усвоим от храносмилателната система.
Термично обработен, чесънът е още по-ефективен срещу увредите, причинявани от свободните радикали. Хората с болки в ставите и мускулите е добре да похапват по 3-4 печени скилидки чесън два пъти дневно. Редовното прилагане на този метод до няколко дни ще доведе до облекчаване на болките в ставите и мускулите.
Още от "Здравни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари