Печен шаран с доматен сос
8 Август 2013
64014
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Мариновайте рибата за 30 минути в солена вода, изцедете и подсушете. Оваляйте шарана в брашно, сложете го в тава и покрийте с фолио. Нарежете морковите и лука и ги запържете за 4 минути, като ги прибавите към рибата и отново покрийте.
За соса: нарежете доматите на ситно, прибавете останалите продукти и ги разбъркайте добре. Ако сосът е гъст, може да добавите малко вода. Залейте рибата, покрийте и печете в предварително загрята до 180 градуса фурна за около 30 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари