Пилаф с гъби

22 Декември 2011
11279
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Изпържваме лука заедно с подправките в мазнината.
Прибавяме гъбите и пържим 2 мин.
Изваждаме гъбите с решетеста лъжица.
Измиваме ориза и го прибавяме към лука.
Разбъркваме и заливаме със 750 мл вода, захлупваме и варим 15 минути на тих огън.
Прибавяме гъбите и продължаваме варенето до омекването им.
Сервира се горещо.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари