Пилешка салата с картофи
6 Януари 2013
44468
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Бялото месо от пилето се сварява в подсолена вода и се нарязва на кубчета. Картофите също се сваряват, обелват се и се нарязват на кубчета.
Нарязаният на ситно лук се размесва с месото и картофите , добавят се сол, черен пипер, лимоновият сок и майонезата и всичко се разбърква добре.
Салатата се сервира, украсена с клонки от магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари