Пилешка супа с яребица

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Пилешка супа с яребица
Пилешка супа с яребица
admin
Добавена от: admin
11205
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Изчистваме птиците, изкормваме, измиваме и ги варим в 2 л. студена вода с малко сол. Сварените птици изваждаме и нарязваме на парченца, а бульона прецеждаме. В сгорещената мазнина изпържваме ситно нарязания лук и зеленчуците. Изпържените зеленчуци поръсваме с брашно и червен пипер. Запръжката сипваме в бульона и варим, като добавяме нарязания на парченца картоф, дафиновия лист, бахара и черния пипер.
Варим 10-15 минути. Прецеждаме чорбата и пресоваме зеленчуците през цедка. Добавяме нарязаното месо и застройваме с яйца и оцет.
Поръсваме с нарязан на ситно магданоз и сервираме.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft