Пилешките бутчета вече приготвям само така- стават бързо, сочнички и вкусни са, лошото е, че един плик не стига никога

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Пилешките бутчета вече приготвям само така- стават бързо, сочнички и вкусни са, лошото е, че един плик не стига никога
Пилешките бутчета вече приготвям само така- стават бързо, сочнички и вкусни са, лошото е, че един...
23709
Пилешките бутчета вече приготвям само така- стават бързо, сочнички и вкусни са, лошото е, че един плик не стига никога
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Приготвянето на пиле може да бъде в над 1000 варианта  и да има само 1 сред тях, който да е специален и ваш любим. За тази почетна титла може да се приложите рецептата за пилешки бутчета, която ще споделим сега с вас

Мариновано пиле в соев сос с набор от билки, списъкът  които може да стане от любимите ви. Ще имате нужда от плик за печене : той прави месото меко, сочно, освен това не е нужно да измивате листа за печене от мазнината.

 

Съставките

Пилешки бутчета 6 бр.

Соев сос 2 супени лъжици

Слънчогледово масло 50 ml

червен пипер 

Прованс билки 1 ч.л.

сол на вкус

Черен пипер на вкус

чесън 

 

подготовка

Пилешки бутчета е хубаво да ги измиете и да ги изсушите.
Смесете сол, червен пипер, сушен чесън, черен пипер и провансал билки. С тази смес хубаво намажете всяко бутче

бутчета в плик
Смесете соевия сос със слънчогледовото масло, изсипете върху бутчетата и оставете за 30 минути да се мариноват. 

бутчета
Поставете бутчетата в плик за печене, фиксирайте единия край и внимателно излейте марината, фиксирайте втория ръб и заъвржете плика 

печени бутчета
Поставете плика върху тавичка и ги изпратете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 40 минути. 10 минути преди края на готвенето, изрежете горната част на плика, за да може бутчетата да хванат златиста коричка. Правете това внимателно, за да не изтече соса. 

бутчета в плик

Този метод е подходящ за готвене на цяло пиле, но ви препоръчваме да печете хрупкави крила и бутчета в медния сос . Ако рецептата ви е харесала, не забравяйте да споделите полезната информация с приятелите си!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft