Пилешките гърди по тази рецепта ще бъдат едно от любимите ви ястия-Тайната е в соса
20 Май 2021
3875
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
- 3 броя пилешки гърди
- 2 малки кубчета масло
- 1,5 чаени лъжички мед
- 2 супени лъжици наситнен магданоз
- 1,5 супени лъжици сос Уорчестър
- 2 скилидки чесън
- зехтин
- сол, подправки на вкус
Подготовка:
Първо разрежете пилешките гърди наполовина, за да направите тънки филийки.
Поръсете ги със сол и черен пипер от двете страни . След това намажете филийките месо в брашно, добавете зехтина в тигана, загрейте и запържете месото от двете страни до златисто кафяво. Когато месото е почти готово, добавете към него маслото и го оставете да се разтопи .
След това добавете счукания чесън, Уорчестър сос, меда и разбъркайте внимателно.
При приготвянето сипете месен сос, докато сосът се сгъсти и стане златистокафяв.
Накрая поръсете с магданоз и можете да сервирате с любимите си заливки .
Приятен апетит!
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари