Пилешки бутчета рецепти

вход през zajenata.bg
287778

Пилешки бутчета в лимон

4 пилешки бутчета
175 мл. соев сос
125 мл. портокалов сок
125 мл. пилешки больон
125 мл. лимонов сок (от изцеден лимон)
3 стръка пресен лук (1/2 стар лук)
1 суп. л. джимджифил
3 суп. л. пресен магданоз

Начин на приготвяне:
В голям съд смесете лука, соевия сос, портокаловия сок, пилешкия бульон, лимоновия сок, джимджифила и магданоза. Поставете пилето в марината и ги напоете обилно. Покрийте съда и го оставете в хладилника за една нощ. Опечете пилетео на средна скара по 10-15 мин. от всяка страна като го намазвате с марината. Могат да се пекат и тъва на 250 градуса около 40 мин.

1
2 3 4 5 6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft