17 Февруари 2012
287778
Пилешки бутчета в лимон
Златни пилешки бутчета
Панирани пилешки бутчета
Пилешки бутчета пане
Пилешки бутчета на фурна
Пилешки бутчета с мед
Пилешки бутчета с кашкавал
Пилешки бутчета в лимон
4 пилешки бутчета
175 мл. соев сос
125 мл. портокалов сок
125 мл. пилешки больон
125 мл. лимонов сок (от изцеден лимон)
3 стръка пресен лук (1/2 стар лук)
1 суп. л. джимджифил
3 суп. л. пресен магданоз
Начин на приготвяне:
В голям съд смесете лука, соевия сос, портокаловия сок, пилешкия бульон, лимоновия сок, джимджифила и магданоза. Поставете пилето в марината и ги напоете обилно. Покрийте съда и го оставете в хладилника за една нощ. Опечете пилетео на средна скара по 10-15 мин. от всяка страна като го намазвате с марината. Могат да се пекат и тъва на 250 градуса около 40 мин.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари