17 Февруари 2012
287773
Пилешки бутчета в лимон
Златни пилешки бутчета
Панирани пилешки бутчета
Пилешки бутчета пане
Пилешки бутчета на фурна
Пилешки бутчета с мед
Пилешки бутчета с кашкавал
Пилешки бутчета пане
1 кг пилешки бутчета
200 г кашкавал
60 г горчица
4 яйца
150 г галета
олио
черен пипер
индийско орехче
сол
Начин на приготвяне:
Кашкавалът се настъргва на ситно, добавят се горчицата, 2 яйца, черен пипер, индийско орехче, сол и се разбърква. Бутчетата се облепват с направената смес и се овалват в галета, в разбитите 2 яйца и пак галета и яйца. Пържим в повечко олио до златисто.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари