17 Февруари 2012
287787
Пилешки бутчета в лимон
Златни пилешки бутчета
Панирани пилешки бутчета
Пилешки бутчета пане
Пилешки бутчета на фурна
Пилешки бутчета с мед
Пилешки бутчета с кашкавал
Пилешки бутчета с кашкавал
# 2 пилешки бутчета
# 2 ч.ч. бяло вино
# 100г. кашкавал
# 1 ч.ч. вода
# черен пипер
# индийско орехче
# готова подправка със зеленчуци
Начин на приготвяне:
Пилешките бутчета се пекат със сол, черен пипер и 1 ч.ч. вода до зачервяване. Прави се сос от виното като се загрява и се прибавя настъргания кашкавал, черния пипер и индийското орехче и подправката за зеленчуци, бърка се докато кашкавала се разтопи. След това се заливат бутчетата докато още се във фурната и се запичат още 10 мин.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари