Пилешки гърди със зелен фасул

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с пиле
Пилешки гърди със зелен фасул
Пилешки гърди със зелен фасул
admin
Добавена от: admin
8400
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 пилешки гърди
400 г зелен фасул
сол
2 супени лъжици олио
пипер
200 г овче сирене
1 глава салатен лук
2 скилидки чесън
2 супени лъжици нарязан магданоз
2 супени лъжици брашно

Почистете и сварете за 20 мин. в подсо­лена вода зеления фасул. Измийте месо­то, подсушете го и запържете в олио от двете страни. Извадете и наръсете със сол и пипер. Нарежете 100 от сиренето на ивици. Сложете ги върху пилешкото месо и леко запечете във фурната. Запържете нарязаните лук и чесън в мазнината от пърженето на пилешките гърди. Запърже­те брашното и налейте 200 мл вода. Наръ­сете със сол и пипер. Прибавете остана­лото сирене, нарязано дребно и сипете магданоза. Поднесете месото със зеле­ния фасул и соса.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft