Пилешки дробчета в бъркани яйца
22 Декември 2011
10951
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
7 яйца
300 г пилешки дробчета
50 г краве масло
магданоз
смлян черен пипер
сол
Пилешките дробчета се почистват, измиват се, отцеждат се и се бланшират в кипяща подсолена вода за 3-4 минути.
Изваждат се и се нарязват на парченца.
Задушават се в сгорещено краве масло за 3-4 минути.
Прибавят се разбитите със сол, смлян черен пипер и ситно нарязан магданоз яйца.
Пържат се няколко минути, докато стегнат яйцата (разбъркват се непрекъснато).
Сервират се веднага.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари