Пилешки дробчета по стара рецепта
29 Август 2014
20644
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
400 гр. пилешки дробчета (една стандартна опаковка)
100 гр. бекон, нарязан на кубчета
2 глави лук, нарязани на кубчета
3-4 скилидки чесън, ситно нарязани
300 гр. сок от домати
сол и черен пипер
риган
Нарежете пилешките дробчета надлъжно на тънки парчета. Сложете в тиган с малко олио бекона и лука. Оставете да се запържат. Когато лукът стане стъклен, добавете дробчетата. Когато хубаво се изпържат и станат кафеникави, добавете сока от домати, подправете със сол, черен пипер и риган и оставете да кипне цялата смес.
Сервирайте с кисело мляко и парчета хляб.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари