Пилешки пържоли в йенски съд на фурна
22 Декември 2011
197496
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Пържолите се слагат на дъното на йенски съд с капак. Върху тях се нарежда лукът, нарязан на тънки колелца. Тук-там се намазва по малко от горчицата. Отгоре се разпределя майонезата и се поръсва обилно с настърган кашкавал.
Слага се капакът и съдът се поставя в студена фурна. Пече се около 40 минути на 200 градуса (щом кашкавалът се запече леко, пържолите са готови).
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари