Пиле в гювече
22 Декември 2011
268421
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Задушаваме ситно нарязаният лук в малко олио, прибавяме ситно нарязаните чушки, гъби, сол, черен пипер, 1щ. захар и разбъркваме. След това прибавяме нарязаното на хапки пилешко месо, разбъркваме, настъргваме сиренето и нарязваме магданоза. Разбъркваме хубаво докато се разтопи сиренето, прибавяме сметаната. Разпределяме в гювечета, настъргваме кашкавал, чукаме по 1 яйце, поставяме капака и печем на фурна на 180 градуса за около 15-20 мин.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари