Пиле на тиган с гъби и чесън
20 Май 2013
69160
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 пиле
50 г домати (доматен сок)
200 г гъби без пънчета
1 глава лук
2 скилидки чесън
2 с.л зехтин
черен пипер
сол
Почистеното пиле се нарязва на порции, които се изпържват от двете страни в зехтина. Ситно нарязаният лук се запържва в същата мазнина до златистожълт цвят, прибавят се попарените, обелени и нарязани на четвъртинки домати, счуканият чесън, нарязаните на парченца гъби, черният пипер, солта и 2 лъжици гореща вода. Сместа се възварява, прибавят се парченцата пиле и ястието се задушава под похлупак 1 час.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари