Пиле пеперони на фурна
5 Септември 2013
27002
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете пилето на порции, като предварително сте го изчистили и измили. Запържете до зачервяване месото в сгорещения зехтин (олио) и го извадете. В същата мазнина запържете до омекване лука и нарязаните на ситно чушки. Прибавете наситнените домати, солта, черния пипер и захарта. В получения сос, след като поври няколко минути, пуснете изпърженото месо. Сложете ястието в умерена фурна и го печете 1 час похлупено с капак, а след това още 1/2 час без капак.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари