Пиле със спанак

22 Декември 2011
8990
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 пиле
1 опак. замразен спанак
1 ч.ч. ориз
кълнове от червено цвекло
сол
1 с.л. олио
черен пипер
чесън на прах
Време: 40 минути
Пилето се нарязва на порции, задушава се в горещо олио. Щом месото поомекне, се посолява и подправя с черен пипер. Разбърква се. Прибавя се спанакът (1 опак.) и се захлупва. Ястието ври на слаб огън до пълна готовност. Малко преди да се снеме от котлона се прибавя чесънът на прах и се разбърква. Поднася се с варен ориз и кълнове от червено цвекло.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари