Пиле с картофи в гювеч
22 Декември 2011
274053
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Пилето се нарязва на порции и се овкусява. Нарязват се на едро картофите и морковите. Лукът се слага цял. Реди се в глинен гювеч: картофите, отгоре месото, морковите, лука, чесъна, и отгоре покривате с картофи и гъби. Сипва се доматеното пюре, размито в малко вода. Добавят се подправките и се слага във фурната за около 2 часа на 200 градуса. Ако има нужда от вода се долива. Може да размиете брашно във вода, ако прецените, че е ястието е рядко и да добавите, когато е готово.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари