Пиле Табака
18 Юни 2012
29197
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разрязваме пилето по гръбнака, отстраняваме последния, начукваме, поръсваме черен пипер, натриваме с чесън, счукан със сол, и поставяме в съд със сгорещена мазнина. Захлупваме с похлупак, притискаме с тежест и печем от двете страни до пожълтяване на кожичката (20-40 минути.) Поднасяме пилето с варени картофи и маруля или домати.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари