Пиле яхния с вино - да сготвим бързо и вкусно

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с пиле
Пиле яхния с вино - да сготвим бързо и вкусно
Пиле яхния с вино - да сготвим бързо и вкусно
admin
Добавена от: admin
24901
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

няколко пилешки бутчета
200 грама бекон
чесън по желание
половин литър червено вино
10 гъби печурки
1 кубче пилешки бульон
няколко моркова
брашно
сол, черен пипер и зехтин
 

Всички споменати зеленчуци се нарязват във форми и големина по желание - на ленти, на колелца, а бекона може и на кубчета. Пилешките бутчета се овалват в брашно, подправят се на вкус и се запържват, а след това се добавя към тях и беконът. Щом се позапържи, се добавят лукът и гъбите, а след това всичко се залива с виното. Преди края на готвенето се прибавят зеленчуците и всичко се доварява до готовност.
Готовото ястие се поднася с картофено пюре и поръсено с пресен магданоз.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft