Пинджур
29 Август 2014
37125
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Във фурна или на скара изпечете всички зеленчуци, след като преди това добре сте ги измили и подсушили.
През това време почистете чесъна, поставете го в хаванче с малко сол и го счукайте. Изпечените патладжани и чушки сложете в плик да се задушат, така че по-добре да се белят, а доматите обелете веднага, след като леко се охладят. След като всички зеленчуци са обелени, поставете ги в хавана заедно с чесъна и ги счукайте. Подправете на вкус и прехвърлете в дълбока чиния, за предпочитане дървена или глинена. Възварете олиото и го излейте върху пинджура. Сервирайте с парченца сирене и хлебче.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари