Питателна италианска супичка
12 Март 2012
7127
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Почистените и обелени зеленчуци нарязваме на кубчета. Слагаме ги в тенджера заедно с полусварения предварително фасул и задушаваме с малко зехтин на умерен огън за десетина минути. Посоляваме, поръсваме с малко черен пипер, доливаме вода и оставяме на умерен огън да
кипне. Като поври десетина минути, пускаме макароните. Супата варим още 20 минути до половин час. Преди поднасянето поръсваме с настъргания кашкавал и ситно нарязан магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари