Пияна хлебна баница
22 Декември 2011
5512
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Фурната се загрява на 200 С. Лукът се почиства и нарязва на тънки шайби. Хлябът се нарязва на филии с дебелина 2 см. Квадратна и огнеупорна тава (22 см) се намаслява. Вътре се нареждат хлебните фии. Отгоре се разпределят лукът и шунката. Поливат се с виното. Накрая най-отгоре се разпределят настърганото сирене и черният пипер. Ястието се пече 20 минути или докато сиренето се разтопи и започне леко да загаря по краищата. Разпределя се по индивидуални чинии и се поднася, наръсено с нарязан наситно магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари