Пияни пилешки бутчета с кашкавал
2 Август 2012
44946
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
2 пилешки бутчета
2 ч.ч. бяло вино
100г. кашкавал
1 ч.ч. вода
черен пипер
индийско орехче
готова подправка със зеленчуци
Пилешките бутчета се пекат със сол, черен пипер и 1 ч.ч. вода до зачервяване. Прави се сос от виното, което се загрява и към него се прибавя настърганият кашкавал, черният пипер и индийското орехче и подправката за зеленчуци, бърка се докато кашкавалът се разтопи. След това се заливат бутчетата, докато още се във фурната, и се запичат още 10 мин.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари