Пловдивска учителка измисли сама рецепта за спасение от рак на гърдата-Вижте рецептата!

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Пловдивска учителка измисли сама рецепта за спасение от рак на гърдата-Вижте рецептата!
13648
Снимков материал: pixabay.com
Пловдивска учителка измисли сама рецепта за спасение от рак на гърдата-Вижте рецептата!

Учителка от Пловдив се предпазва от рак на гърдата и други видове на болестта със специална паста!

Мая Пелтекова преподава български език, но знае и природни методи за избавяне от опасни болести. В това число и рак на гърдата , от който учителката постоянно се е страхувала.

Тя напълно целенасочено е проучила целия процес в развитието на заболяването и е достигнала до своя рецепта, която даже мисли скоро да патентова.

Става въпрос за паста с карфиол, пише в. „Живот без рак“.
Мая споделя пред изданието, че е проучила подробно свойствата на карфиола и след консултация с лекари е измислила рецепта, която все още я пази от рак на гърдата. Тя обаче твърди, че рецептата помага и против други разновидности на рака – на дебелото черво , маточната шийка , белия дроб, простатата и черния дроб .

Паста с карфиол срещу рак :

Съставки – 4 ч. ч. карфиол, 1/2 суп. лъж. екстра върджин зехтин, 1/2 суп. лъж. пресован чесън, 1 суп. лъж. лимонов сок (изцеден), 1/2 ч. лъж. лук на прах, 1/2 ч. лъж. чесън на прах, половин ч. чаша прясно мляко, 4-5 скилидки чесън (пресен), 2 суп. лъж. органично олио, 3/4 ч. лъж. фина хималайска сол, 1/2 ч. лъж. черен пипер, фетучини или спагети.

Приготвяне – Пълни се голяма тенджера с вода почти догоре и се оставя хубаво да заври. Карфиолът се измива добре и се пуска във врящата вода. Вари се 10 мин. до омекването му. През това време се слагат чеснови скилидки в намаслен тиган на слаб огън и се задушават до омекването им (без да станат кефяви). После карфиолът се отделя и се слага в дълбок съд. Добавят се лимоновият сок, лученият и чесновият прах, маслото, млякото, солта, черният пипер и задушеният чесън. Разбива се всичко с миксер. След това се вари пастата (фетучини и спагети) и се изцежда обилно. Добавя се и сосът в тенджерата и се затопля на средно слаб огън. Сервира се с малко магданоз или сирене.

Учителката твърди, че ако това ястие присъства поне веднъж седмично в менюто на човек, той никога няма да бъде сполетян от гореизброените видове рак.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft