Плодова супа с кайсии (праскови)
18 Юни 2012
6000
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Изваждаме костилките на половината от плодовете, обелваме, нарязваме на тънки кръгчета, прибавяме 80 г захар и оставяме в хладилник. Постепенно почти възваряваме виното с парченце лимонова кора, лимоновия сок и канелата, след което охлаждаме сместа. Пресоваме другата половина плодове, прибавяме остатъка от захарта, Изстудяваме и заливаме плодовете, поставени в хладилника. Поднасяме супата с розичка разбита сметана.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари