Плодова туршия от сини сливи
20 Септември 2013
11265
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сливите се измиват, изчистват и се набождат на няколко места с игла, без да им се вадят костилките. Нареждат се в буркани. Сварява се марината, като захарта се разтваря във водата и после се добавя оцетът. Поставят се и подправките. Маринатата се отстранява от огъня и гореща се налива в бурканите. Затварят се с капачки и се стерилизират 10 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари