За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Подобрена версия на руло Стефани - с парченца хрупкав бекон и нежен разтопен кашкавал
Подобрена версия на руло Стефани - с парченца хрупкав бекон и нежен разтопен кашкавал
14 Юни 2016
53293
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Първо нарежете на ситно лука, добавете го в каймата заедно с подправките и оставете сместа в хладилник за около 15 минути.
Намажете с малко олио формата, в която ще печете рулото и подредете вътре парчетата бекон. Когато слагате бекона, оставете краищата му да висят извън формата, за да може после с тях да се покрие рулото.
Над бекона поставете каймата, след това кашкавала, киселите краставички и накрая - сварените яйца, разрязани наполовина по дължина.
Когато приключите с подреждането, затворете всичко с парчетата бекон.
Намажете рулото с малко олио и го сложете да се пече на 200 градуса около 45 мин.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари