Подобрена версия на руло Стефани - с парченца хрупкав бекон и нежен разтопен кашкавал

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Подобрена версия на руло Стефани - с парченца хрупкав бекон и нежен разтопен кашкавал
Подобрена версия на руло Стефани - с парченца хрупкав бекон и нежен разтопен кашкавал
admin
Добавена от: admin
53293
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти


500 гр. кайма смес

1 глава лук

7 сварени яйца

12 парчета бекон

1 чаена лъжичка сол

1 чаена лъжичка Вегета

1 чаена лъжичка червен пипер (може и лют)

1/2 чаша олио

150 гр. настърган кашкавал

5-6 кисели краставички
 


Първо нарежете на ситно лука, добавете го в каймата заедно с подправките и оставете сместа в хладилник за около 15 минути.

Намажете с малко олио формата, в която ще печете рулото и подредете вътре парчетата бекон. Когато слагате бекона, оставете краищата му да висят извън формата, за да може после с тях да се покрие рулото.

Над бекона поставете каймата, след това кашкавала, киселите краставички и накрая - сварените яйца, разрязани наполовина по дължина.

Когато приключите с подреждането, затворете всичко с парчетата бекон.

Намажете рулото с малко олио и го сложете да се пече на 200 градуса около 45 мин.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft